Forord

Sælvig

Færgesejlads gennem tiden

Forord

Når man møder menesker og snakken falder på Sælvig og færgesejladsen, kommer spørgsmålet næsten altid: Hvordan var det nu med den og den færge og hvor mon den er henne i verden nu.

 

Selvfølgelig kan alle jo søge på nettet og finde oplysninger, men det er jo ikke noget man lige gør. Derfor har jeg besluttet mig for at lave en lille oversigt hvor oplysningerne fremgår kort og let overskuelig. Der er selvfølgelig også et link til hvor jeg har oplysningerne fra, og hvor man kan søge yderligere oplysninger hvis det er det man ønsker. Når jeg har valgt at gøre det på denne måde, må jeg selvfølgelig også tage den risiko der er, ved at en side, som jeg linker til, kan lukke ned og jeg dermed mangler nogle informationer.

 

Derfor er denne WEB side ikke en historisk fortælling om Sælvig og Sælvig havn. Det vil jeg overlade til jer at læse i de allerede udgivne bøger og hæfter, samt hvad der måtte komme fremover.

 

Det skal også nævnes at denne side er helt privat, og ikke har nogen commerciel interesse. De sider jeg linker til, gør jeg som privat person.

 

Hvordan navigerer man så rundt:

 

På forside er der en indholdsfortegnelse, som i en hvilken som helst bog

 

Færgeoversigt bringer jer ind på en side hvor i kan se hvilke færger der har sejlet, hvornår og på hvilke rute, samt lidt flere oplysninger. På denne side er der ud for hvert skibsnavn et felt Billede, når der trykkes på dette kommer man videre til næste side hvor der er et billede af skibet. Nederst på denne siden er der et felt Yderligere oplysninger. Dette felt bringer jer viddere til en side, hvor der er tekniske oplysninger samt lidt mere information. Nederst på denne siden er der et rødt felt ved siden af ordet: Kilde: Når man trykker her kommer man til den hjemmeside hvor billedet og informationerne kommer fra. Her kan man også læse mange flere oplysninger end jeg har medtaget. Ved de tekniske informationerer der nogle felter hvor der er nogle XXXXX. Det er fordi jeg mangle disse oplysnnger og skulle der være nogen der være nogen der har disse oplysninger vil jeg meget gerne have dem.

 

Nederst på siden, Yderligere oplysninger, er der lidt flere røde felter med følgende betydning: Forsiden bringer jer tilbage til forsiden, Tilbage bringer jer tilbage til siden med billedet, og Kontakt bringer jer til siden med kontakt formularen Denne funktion er også at finde på forsiden.